Cenik zobozdravstvenih storitev

Če imate problemi z zobmi, je potrebno iti k zobozdravniku. Pomembna je izkušenost in cena zobozdravnika.

Ceniki zobozdravstvenih storitev se v Sloveniji precej razlikujejo. Pri zobozdravstvenih storitvah Lux Dentalu delujejo na tem, da pacient ni samo številka. Cenik storitev imate na voljo v njihovi zobozdravstveni ordinaciji. Priporočajo vam da se najprej oglasite na brezplačen pregled, kjer je priporočljivo imeti s sabo rentgensko sliko ortopan. V primeru, da je nimate, jo lahko opravite tudi pri njih. Zobozdravnik vam bo lahko po pogledu povedal oziroma pripravil postopke samega zdravljenja vašega zobnega obolenja in vse možne rešitve. Podal vam bo tudi vse napotke, kako čim hitreje okrevati po posegu. Vsi vemo, kako je cenik zobozdravstvenih storitev pomemben faktor in zato  bodo pri Lux Dentalu pripravili za vas čim bolj ugodno ponudbo, tako da boste prišli skozi finančno brez problemov. Vsak pacient prejme cenik zobozdravstvenih storitev po predračunu. Lux Dental ima ordinacijo v Krškem, Ljubljani in Mariboru, kjer se cenik zobozdravstvenih storitev ne spremeni.

implantat

Zobozdravstvo Lux Dental vam ponuja kar nekaj storitev: Protetika, kjer imajo veliko vrst materialov na izbiro, zato se tudi spreminja cenik zobozdravstvenih storitev. Na voljo imate kovinsko keramiko, polno keramiko,… kar nas privede do ortodontije. Cene zobnih aparatov se razlikujejo. Izbirate lahko med fiksnimi zobnimi aparati z kovinskimi nosilci, z estetskimi nosilci, nebni aparat in snemljiv. Implantologija vas bo rešila brezzobosti z vsadki, ki podpirajo protezo. Cenik zobozdravstvenih storitev je tu odvisen od števila vsadkov. Imajo tudi oralno kirurgijo, se pravi opravljajo tudi kirurške posege, brez bolečin in z lokalno anestezijo. Pod kirurške posege spadajo ekstrakcije zob, dograditev kosti, vstavitev implantatov in manjši kirurški posegi. Še ena storitev je parodontologija. V primeru, da imate težave z slabim zadahom in izpadanjem zob? Parodontologija se ukvarja z zdravljenjem obzobnih tkiv. Še zadnja storitev so pa konzervativni posegi. Vsak posameznik pa mora skrbeti za svojo ustno higieno, kar je ključna stvari pri zdravem zobovju.

Torej naročite se na brezplačen pregled pri zobozdravstvenih storitvah Lux Dental.

Ali ste vedeli?

S kvalitetno fasado vašega doma in nekoliko pazljivosti, lahko vaše stroške ogrevanja zmanjšate tudi za 30%. To dosežemo tako da temperaturo prilagodimo vsakemu prostoru.
 
Znano je, da za 1° C nižja temperatura, predstavlja prihranek pri ogrevanju za 6%. Tako lahko z znižanjem temperature v prostoru za samo 1° C privarčujemo skoraj destino vseh stroškov povezanih z ogrevanjem.
 
Pri ogrevanju pa lahko veliko prihranimo tudi še z enim ukrepom, in sicer da ogrevanje izklopimo, ko zapustimo stanovanje.