Ultrazvok za celo telo

Imate določene probleme oziroma bolečinev telesu? Vrhunski strokovnjaki ekipe Hipokrat vam ponujajo ultrazvok vašega telesa. Ultrazvok je zelo dobra zadeva, saj hitro dobimo informacije, če se v našem telesu pojavljajo problemi oziroma bolečine. Ponavadi nas zdravniki napotijo na ultrazvok, včasih pa se sami odločimo za to samoplačniško storitev. Hipokrat vam ponuja ultrazvok trebuha, mošnje, dojk, sklepov, mehkih tkiv, vratu, vratnih arterij, mod, dveh sklepov, arterij in obeh nog. Katere vrste ultrazvokov ponujajo, si lahko bolj podrobno preberete na njihovi spletni strani. 

Kaj pa sploh je ultrazvok? Uporablja se v medicinske namene. Z ultrazvokom lahko dobimo vpogled v notranjost mehkih tkiv. Največkrat se uporabljajo pri nosečnicah za opazovanje ploda. Z ultrazvokom se opazuje razvijanje otroka v ženskem trebuhu. Ponavadi tudi izvemo spol našega otroka. Negativnih posledic pri ultrazvoku ni. Naslednji pogost pojav, pri katerem se uporabljajo so pa ledvični kamni ali zdravljenje sive mrene. Včasih pa se tudi uporabljajo za odkrivanje bolezni rak. Oditi na ultrazvok nam lahko tudi reši življenje. V primeru, da imate bolečine v določene delu telesa in slutite, da se nekaj dogaja, je priporočljivo seveda najprej iti k svojemu zdravniku. Če se zdravnik odloči za ultrazvok, je seveda dobro da gremo. Lahko odkrijemo, da se v našem telesu razvijajo rakave celice in hitro pričnemo z zdravljenjem.  Cene storitev ultrazvočne preiskave se razlikujejo, kar je odvisno za katero preiskavo gre.  Ultrazvok ponavadi obiskujejo starejši ljudje, čeprav temu ni vedno tako. Tudi otroci imajo lahko težave in je potreben obisk preiskav, saj boste le tako izvedeli, s čim imate opravka. Naj ponovimo še enkrat, obisk ultrazvoka je treba pri težavah narediti čim prej, še posebej če slutite, da se obeta nekaj hudega.

ultrazvok

Ultrazvok pregledi Hipokrat se nahajajo v Ljubljani. Priporočljivo je, da se s prijaznimi zaposlenimi dogovorite prej za termin in da pridete na dogovorjen termin točno. Tudi če imate kakršnekoli informacije glede ultrazvokov, pokličite preglede Hipokrat in vam bodo z veseljem svetovali.

Ali ste vedeli?

S kvalitetno fasado vašega doma in nekoliko pazljivosti, lahko vaše stroške ogrevanja zmanjšate tudi za 30%. To dosežemo tako da temperaturo prilagodimo vsakemu prostoru.
 
Znano je, da za 1° C nižja temperatura, predstavlja prihranek pri ogrevanju za 6%. Tako lahko z znižanjem temperature v prostoru za samo 1° C privarčujemo skoraj destino vseh stroškov povezanih z ogrevanjem.
 
Pri ogrevanju pa lahko veliko prihranimo tudi še z enim ukrepom, in sicer da ogrevanje izklopimo, ko zapustimo stanovanje.