Učinkovito lasersko odstranjevanje dlak

Za lasersko odstranjevanje dlak se odloči dokaj veliko ljudi. Za postopek odstranjevanja se uporablja svetlobna energija, katera se veže na temno barvilo v naših dlakah, kjer ga zaradi velike količine toplotne energije tudi uniči. Večina se jih za lasersko odstranjevanje odloči, ker je najučinkovitejši in pa neboleč postopek z trajnimi rezultati. Britje in depilacija v drugem primeru pa nam kožo uničujejo, razdraži kožo in koža ni več tako gladka na otip. Ker pa lasersko odstranjevanje dlak ne moremo osvojiti samo ob enem obisku pri strokovnjaku moramo po prvem obisku še od šest do osemkrat ponoviti postopek, pri nekaterih posameznikih pa tudi do desetkrat. Obiski se načeloma izvajajo približno na tri do štiri tedne nato pa na dlje časa.

Lasersko odstranjevanje dlak priporočamo vsem ki se ne počutijo samozavestne ko stopijo pred svojega partnerja, ogledao, tisti ki imajo prezaposlene urnike da bi si vzeli nekaj časa zase, za tiste ki so zelo aktivni v vodnih športih ali pa so modeli za revije in podobne reči.. Lasersko odstranjevanje dlak pa je seveda neprimerno za obdobja v nosečnosti, epilepsija, kožne bolezni, pri preveč pigmentirani koži, psihične motnje, nerealna pričakovanja tretmajev…

lasersko odstranjevanje dlak

Vsak si zasluži, da se v svoji koži počuti lepo in samozavestno, torej je za nekatere lasersko odstranjevanje dlak čista sprememba življenja na boljše. Zaradi vseh teh medijev in prevelikih pričakovanj od posameznikov se večina ljudi zapre vase ker niso tisto, kar si drugi pričakujejo da bodo videli v njih. Zato nam lasersko odstranjevanje dlak pomaga pri tem tako kot je tudi pri večino drugih. To pa seveda ni samo za ženske, saj je veliko obiskov tudi iz moške strani in si pridejo odstranit dlako na prsnem košu, hrbtu in pa drugje. Tega pa nikoli ne slišimo saj je nekaterim nenavadno da bi moški zahajali sem in imeli probleme glede samopodobe.