fizioterapija

Fizioterapija na domu olajša življenje pacientu

Fizioterapija je veja medicine, ki na strokoven in preverjen način pomaga z vajami pacientu, da se zopet usposobi gibalno, kot je bil prej pred poškodbo ali pa boleznijo, kapjo in podobno. Če imata koga od domačih, ki bi potreboval posebno nego in skrb, da postane zopet gibljiv, tudi če je na vozičku ali v postelji, poiščite pravega fizioterapevta, ki bo na preverjen in zanesljiv način pomagal na vašem domu in tudi online preko spleta. 

fizioterapija

Fizioterapija na domu je ena najboljših oblik fizioterapije, saj je pacient tako doma in mu ni treba v slabih vremenskih razmerah nikamor. Morda je pacient slabo pokreten ali celo nepokretne, v tem primeru je prevoz do ambulante prava nočna mora. s fizioterapijo doma pa je vse zelo lahko in enostavno, saj terapevt pride na dom in lahko pomaga tudi preko spleta, če stranka ne želi nobenih kontaktov v živo. 

Največkrat fizioterpijo pacienti potrebujejo pri žilno srčnih obolenjih, sladkorni bolezni, možganski kapi, nevroloških težavah ali poškodbah in zlomih. Dejansko se morajo potem ti poškodovani deli telesa nazaj spomniti in izuriti gibalno tako, kot so celice delovale prej. To pa vam omogoča fizioterapija na domu in izkušen fizioterapevt, ki zna lepo in prijazno pristopiti k pacientu. Nekateri so namreč prestrašeni ali imajo po bolezni komunikacijske težave, kar zna dober fizioterapevt urediti na izurjen in profesionalen način.

Fizioterapija je nujna za vse, ki imajo gibalne težave, običajno jo že zdravnik predpiše, katero boste izbrali, pa je vaša odločitev. Fizioterapija na domu je najboljša izbira za vas, za oskrbovanca in tudi vašo družino, saj je tako ena skrb manj, domači osebi pa boste nudili najboljše možne storitve, kot jih lahko. Izurjeni fizioterapevti imajo kar 97 % uspešnost pri pomoči na domu. Pregleda ne bodo zaračunali, saj niti začeli niso s s terapijo, pregled pred terapijo pa je nujen, da se določi točno stanje pacienta in možen napredek.