dermatolog

Veste, zakaj je pomemben dermatolog?

Večina ljudi danes poskuša kar najbolje skrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Vendar pa pri tem velikokrat pozabimo na naš največji organ, na kožo. Dermatolog na kliniki Omnia je tisti specialist, ki bo poskrbel, da bo vaša koža zdrava, lepa in kar se da dolgo ohranila svoj mladosten videz. Vaš dermatološki pregled na tej vrhunski kliniki v Celju bo opravila Mojca Sever, dr. med, specialistka dermatovenerologije. Njeno glavno področje so preventivni pregledi kože, ki so v veliko pomoč pri zgodnjem odkrivanju kožnega raka. Poleg tega pa izvaja tudi alergološka testiranja, ki pomagajo razjasniti marsikatero vašo težavo. Zato je obisk pri dermatologu še kako pomemben in z njim ne odlašajte.

dermatolog

Poskrbite zase

Dermatolog je zdravnik, ki svoje znanje in izkušnje usmerja v skrb za zdravje vaše kože. Zdravje in lepota vaše kože je namreč pogojena z vašim osebnim odnosom do nje, ki pa, poleg vsakodnevne nege, vključuje tudi redne dermatološke preglede in zdravniško svetovanje. Koža je namreč zunanjim dejavnikom najbolj izpostavljen človeški organ, ki opravlja dokaj zahtevno delo – ščiti vas pred vdori škodljivih mikroorganizmov, izgubo vlage in pred škodljivimi vplivi Sonca. Številne obremenitve, ki nanjo pritiskajo, pa lahko vodijo do različno zahtevnih poškodb.

Največ kar lahko naredite zase in svoje zdravje je obisk dermatologa, ki bo opravil temeljit pregled in z vami sestavil učinkovit načrt zdravljenja. Dermatolog na kliniki Omnia za svoje paciente opravlja:

  • preventivne dermatološke preglede,
  • pregled znamenj,
  • odstranjevanje bradavic,
  • analizo in reševanje problemov z nohti,
  • analizo in reševanje problemov z lasiščem,
  • zdravljenje aken oziroma aknaste kože.

V lično urejenih prostorih te vrhunske klinike se boste zares dobro počutili in tako specialistu še lažje zaupali svoje dermatološke težave. Zelo pomembno je, da zdravniku poveste vse svoje težave, saj se bo na podlagi vaših informacij lažje odločil za ustrezen pregled in predpis terapije. Vaša koža bo na kliniki Omnia pod drobnogledom, vaše zdravje in dobro počutje pa na prvem mestu.